Magamról

Lejátszás

Először is szeretnék gratulálni ahhoz, hogy megszületett bennetek a döntés: összekötitek az életeteket. Ha már megtaláltátok a weboldalamat, akkor eléggé valószínűnek tűnik, hogy ezt azzal a TÁRSsal teszitek meg, akit egész életetekben kerestetek!

A honlapomat igyekeztem úgy összeállítani, hogy - természetesen - rólam is kapjatok információkat (vagyis egy kicsit megismerkedhessünk), valamint abban is megpróbálok segíteni, hogy mi az, amire figyeljetek egy esküvő szervezésekor.

Először is magamról:

Már több mint 15 éve nyomom a médiaipart Nyíregyházán. Kezdtem hírolvasóként, hírszerkesztőként, majd folytattam műsorvezetőként rádióban és TV-ben. Tíz éven keresztül dolgoztam a nyíregyházi Retro Rádióban (ami mostmár országos lett), sőt, egy ideig én voltam az állomásazonosító hangja is (szaknyelven ezt úgy hívjuk, hogy station voice). Ugyanígy, ha Borsod megyében élsz, akkor is találkozhattunk már, hiszen a Radio M-nél jelenleg is hallhatod a hangom két zene között.

Emellett elcsábított a televíziózás is. Ebbéli szenvedélyemet a Kölcsey Televízió Híradójának műsorvezetésében élem ki. Nem tagadom, nagyon élvezem.

De, ami szerintem Titeket jobban érdekel, hogy az esküvők világával is valamikor 15 éve ismerkedtem meg. Rendszeresen szavaltam (inkább szónoknak hívják) a Házasságkötő teremben. Aztán jött a ceremókázás, amiben nagyban segített egy úriember, akit szerintem Ti is ismertek! Ő pedig nem más, mint: Szakál Miklós. Ő az, aki bevezetett az esküvőzés világába, úgyhogy neki ezúton is köszönettel tartozom. Köszi Makál Sziki:) Szóval belecsöppentem és utána jöttek a dolgok!

A menüpontjaimban az esküvő különböző részeivel kapcsolatban találtok tapasztalatokat! Tudom, úgy lenne a legjobb, ha mindent leírnék elejétől a végéig, de ezt azért csak nem tehetem meg! Egyrészt: akkor minek kellene az, hogy személyesen találkozzunk...:) , másrészt: mindent úgy írok le, ahogyan azok az élmények érnek vagy éppen eszembe jutnak.

Ha nincs kedvetek olvasgatni, találkozzunk személyesen! Szeretek kávézni, különösen boldog emberek társaságában!:)

Addig is, egészségetekre!

Igen! Jól látjátok, az víz...a galléromon is.:) Ekkor a csapat még csak szó szerint ázott el!