Képek, galéria


Dóri és Csongi esküvője - a képeket Mráz Edina készítette

Két életvidám személyiség találkozása. Annyira sugárzott róluk a boldogság, hogy a vendégeiket is magával ragadta. Vagy annyira boldog személyiségek, hogy nem véletlenül volt ilyen a násznépük is...? Jó kérdés. A lényeg, hogy gyönyörű és fergeteges esküvő kerekedett ki a Nagy Napjukból! :)

Megtekint


Mariann és Sándor esküvője

Külön figyelmetekbe ajánlom a csokorelkapás aktusát. Mindig olyan jó nézni ezeket a képeket... :)))

Megtekint


Dóri és Krisz esküvője - Gáll Tamás képei

Szerintem nem kell sokat bizonygatni, hogy lássuk, nagyon szerette őket a násznép. Ráadásul jól is érezték magukat.

Megtekint


Orsi és Feri esküvője

Két tünemény fiatal, akiknek fantasztikus élmény volt segédkezni az esküvőjén. Még most is nevetek, ha visszanézem a képeket. :) Dupla révrokonomnak, Gáll Tamásnak, köszönöm a fotókat!

Megtekint


Ádám és Adri esküvője - Palkó Györgynek köszönöm a képeket!

Nagyon még voltunk elégedve veled, külön jó volt, hogy ügyesen mozgattad az embereket. Pont akkor léptél közbe amikor kellett.

Megtekint


Rita és Zsolti esküvője - a képeket a debreceni Fehér Dániel készítette

Két tünemény ember, akik nagyon megérdemlik, hogy boldogok legyenek! Köszönöm, hogy Veletek lehettem a Nagy Napon! Másnap reggel már ez az üzenet várt a postaládámban: Szia Tomi! :) Reméljük lassan sikerül kipihenned az estét 😉 Szeretnénk Neked megköszönni a tegnapot, nagyon-nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Te voltál a ceremóniamesterünk! Szuperek voltak a játékok, nagyon élveztük őket!

Megtekint


Erika és István esküvője - Balajti Fotó

Azon a május elsején mi mást ünnepeltünk! :) Balajti Andrásnak köszönöm a képeket!

Megtekint


Lívi és Tibi esküvője - a képeket Tamási Eszter készítette

Az esküvőjük után ezt küldték nekem: Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál életünk egyik legfontosabb napján, nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Téged! Külön köszönjük, hogy minden rezdülésünkre odafigyeltél, és szilárd bástyaként vezényeltél le minden váratlan fordulatot. :-) Szívből ajánlunk minden párnak, akinek fontos, hogy Hozzájuk és az igényeikhez illeszkedő, intelligens, segítőkész, humoros ceremóniamesterük legyen, mert éreztük, hogy Neked éppolyan fontos, hogy a nagy nap tökéletes legyen, mint nekünk. Köszönjük!!! Livi és Tibi

Megtekint


Szilvi és Zsolti esküvője - Welker Gábornak köszi a képeket!

Ezt az ajánlást kaptam Tőlük: Cipő? Ruha? Smink? Az első pillanattól fogva tudjuk mit akarunk. Barátok, rokonok szintén evidens. Egy ismeretlent beengedni sőt rábízni magunk életünk fontos napján ám kérdőjel. Egészen addig míg meg nem ismertünk Tamást. Ettől a pillanattól kezdve hirtelen eltűnt a kérdőjel és helyébe lépett egy hatalmas IGEN! Tudtuk az első találkozás után - bár egyikünk se horgász - hogy kifogtuk a legjobb ceremóniamestert az esküvők levezénylése tavából. Meleg szívvel ajánljuk minden olyan párnak, akik hagyományos ám modern köntösbe bújtatott esküvőről álmodnak. Akik a nagy napot, annak minden édes terhével a bevonulástól egészen az utolsó táncig vidáman, ugyanakkor bensőséges hangulatban szeretnék eltölteni. De legfőképp azoknak, akik egész este őszintén és felhőtlenül szeretnének mosolyogni. Egyszóval mi még egyszer köszönünk mindet, más szóval őszintén, tiszta szívből ajánljuk őt az esküvők zavaros útvesztőiben..

Megtekint


Szilvia és Péter

Mert ha jó a csapat teljesen mindegy, hogy hányan vannak a lagzin! A képeket Herczku László készítette!

Megtekint


Csilla és Krisztián esküvője - gyönyörűek és különlegesek - dupla druszámnak (Gáll Tamásnak) köszönöm a képeket!


Megtekint


Rita és Krisztián esküvője! Köszi, hogy ott lehettem!:)

A képeket Angyal Ádám készítette! (Angyal Adam Photography)

Megtekint


Mónika és Péter esküvője

Olyan volt, mintha már nagyon rég óta ismertük volna egymást! Még most is libabőrös leszek (a szó jó értelmében), ha visszagondolok rájuk és az esküvőjükre! Ezt írták nekem a nagy esemény után: kicsit megkésve, de még egyszer szeretnénk szívből megköszönni, hogy Velünk töltötted életünk egyik legszebb napját. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk ceremóniamesternek, ugyanis nálad jobbat keresve sem találtunk volna! Reméljük te is jól érezted magad velünk, emlékül küldünk egy pár fotót, ami nem olyan régen készült el.

Megtekint


Egy tünemény ifjú pár: Marcsi és Zoli

Nagy Karcsinak (Debrecen) köszi a képeket!

Megtekint


Munka közben

Ideválogattam néhány olyan képet, amit az évek során sikerült összegyűjtenem! Van közöttük színpadi műsorvezetős (pl. a Retro Fesztiválon), rádiós műsorvezetős, interjúkészítős és esküvős. A képek egy része a Retro Rádió által készítettek! Köszi Szakács Tibor, hogy megoszthatom és Leskó Balázs, hogy elkészítetted őket!

Megtekint